Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Coronavirus

Het zijn bijzondere tijden. We begrijpen dan ook heel goed dat je zorgen hebt over je reis(plannen). Ook wij, als reisorganisatie, hebben veel vraagtekens. En de verwachting is niet dat die van vandaag op morgen zomaar op zullen lossen. Maar we zetten ondertussen wél alles op alles om klanten te helpen waar we kunnen. Daarvoor staan we onder andere continu in contact met het ANVR, de SGR en de instanties.

Onze collega’s werken momenteel – vanuit huis – met man en macht om alle telefoontjes en e-mails te beantwoorden. De boodschap die we onze klanten geven is afhankelijk van de vertrekdatum én de bestemming. Als richtlijn (let op: hierop zijn dus uitzonderingen mogelijk!) kun je de onderstaande scenario’s aanhouden. Deze zijn voor het laatst geüpdatet op 19 mei 2020. 

Vertrek tot en met 18 juni:

Je reis gaat niet door. Hoe jammer we dat ook vinden. We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op (of hebben dat al gedaan) om te kijken of we je reis om kunnen boeken. Heb je nu al vragen? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Vertrek ná 18 juni:

Je reis gaat, zoals het er nu naar uitziet, gewoon door. Maar we snappen ook dat deze periode voor jou als reiziger heel onzeker is. De situatie verandert helaas sneller dan het licht en dus zijn we gebonden aan de informatie die we op dít moment hebben.

We begrijpen, nogmaals, heel goed dat je vragen hebt. Stel die dus vooral. Je kunt een mailtje sturen naar reizen@vnc.nl of bellen naar 026 303 0160. Bedankt voor je begrip!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe