Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Onze collega's op kantoor

Amber Ditzel

Telefoniste en backoffice
Italië, Spanje

Mijn collega’s noemen mij ook wel ‘het zonnetje in huis’, doe mij dan ook maar een zonnige bestemming waar ik aan het strand, op een bedje met een cocktail in de hand kan liggen. Daarvan word ik nou echt gelukkig. Samen met Chloë ben ik team Backoffice!

Anne VandeScheur

Reisexpert

Antoinette Bakker

General manager product
IJsland, Groenland, Faeröer, Noorwegen en Finland

Andere landen, gewoonten en landschappen vind ik mateloos boeiend. Een geluksvogel ben ik, dat ik al zoveel heb gereisd. Dan werk ik ook nog bij Askja en VNC, waardoor ik het hele jaar met reizen bezig ben. Ik vind het heerlijk om te regelen, organiseren en iedereen met plezier te laten werken. Zodoende ben ik bijna altijd vrolijk.

Balou

Huishond
Keuken

Ik ben de huishond van Askja en VNC. Ik heb alle vertrouwen in de wereld en ben daardoor volledig mislukt als waakhond. Maar daar hebben ze mij ook niet voor aangenomen. Mijn favoriete bestemming is de keuken. Ik heb niet vooraan gestaan toen de hondenhersentjes werden uitgedeeld, maar wel een feilloos gevoel bij welke collega ik de meeste kans maak om iets te snoepen.

Chloë Schipper

Telefoniste en backoffice
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. Daarvoor moet je bij mijn beste collega Amber zijn! Samen zijn wij Team Backoffice.

Claudia Tanamal

Reisexpert

Eppo Steenhuisen

Directeur
Alaska, Canada, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland

Ik lijd onder een lichte koffieverslaving die op reis in met name Alaska of Canada licht obsessieve vormen kan aannemen. Degene die daar wel eens koffie heeft geprobeerd weet waarom. Mijn kinderen vinden mijn fascinatie voor ontdekkingsreizigers 'wel grappig'. Ik heb vrijwel mijn hele werkzame leven in de reiswereld gewerkt, je kunt dus gerust aannemen dat ik niets anders kan.

Francien ten Hulscher

Allround Marketing en Systeem Expert
Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland

Zonsop- en ondergangen, van zo'n uitzicht kom ik helemaal tot rust. Reizen heeft mij van een voorzichtig meisje, een vrouw gemaakt die haar grenzen verlegt. Letterlijk en figuurlijk! Een rondreis met de auto en willekeurig uitstappen op plekken die er tof uit zien, dat is het ultieme vakantiegevoel voor mij.

Jesse ten Hoor

Online Marketeer
Noord-Amerika, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zuidwest-Veluwe

Er gaat wat mij betreft niets boven een dag skiën met ‘kaiserwetter’. Hoewel je me voor een roadtrip door Amerika/Canada ook wel wakker kunt maken. Verder mag ik graag een potje door de blubber rijden met m’n mountainbike en heb ik een kat, genaamd Piccolinie, vernoemd naar een klein diepvriespizzaatje.

Joke ter Weele

Reisexpert

Margaret van Riek

Medewerkster Financiën en PZ
Egypte

Sinds 2017 verzorg ik de boekhouding en personeelsadministratie. Een heel leuke baan, mede door de gezellige sfeer op onze afdeling. Ik ben dol op Kerstmis en mijn collega’s zijn zo lief om dit 1 maand per jaar te gedogen: de liedjes, glitters en lichtjes. Maar het mooist zou zijn om eindelijk die trip naar Rovaniemi te kunnen maken en dat moet zeker lukken met die mooie reizen van Askja!

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook Askja. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van VNC, Local Hero Travel en VVAA QualityTime. Van alle markten thuis dus ;-)

Nancy te Winkel

Financieel medewerker
IJsland, Finland, Thailand en Brazilië

Inmiddels werk ik al bijna elf jaar bij Askja, ben begonnen toen ik 20 was en hoewel ik op de administratie werk, heb ik in de jaren dat ik hier zit al een hoop van de wereld mogen zien. Ik kan op reis echt genieten van mooie natuur, maar ook van leuke steden en een fijn strand!

Nathalie de Leeuw

Reisexpert

Sander van Opstal

Directeur
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Mijn vader werkte bij KLM, mijn opa voer als kapitein bij Shell. Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Ik heb een speciale voorliefde voor Egypte, Terschelling en varen in Friesland. En natuurlijk is elke reis samen met de kinderen een feestje. Thuis in Leiden heb ik een enorme schuur vol gereedschap: ik rommel graag aan m’n huis, boot en Volvo. Volgens mijn compagnon Eppo lijk ik op Malle Pietje.

Thijs van den Tillart

Reisexpert

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer